Groei Door Zien

“Word weer die stralende en energieke vrouw!”

Herken je dit?

R

Je vriendin is van plan een groot verjaardagsfeest te gaan geven en polst je wanneer je kan. Want natuurlijk moet jij er ook bij zijn. Je reageert quasi enthousiast, maar het zweet breekt je uit. Eigenlijk heb je daar helemaal geen energie voor. Een beetje vrolijk en gezellig doen, terwijl je je op dit moment helemaal niet zo voelt. En dan moet je natuurlijk ook nog een beetje leuk voor de dag komen, anders pas je niet in het plaatje. Masker op en gaan, want als ze de ‘real you’ zien, dan rennen ze gillend weg. Kan je ze ook niet echt kwalijk nemen….

R

Je betrapt jezelf erop dat het alweer bijna lunchtijd is en dat je nog helemaal niets hebt gegeten. De kinderen hebben een gezond ontbijt achter hun kiezen en zijn op tijd op school afgeleverd. Jij bent doorgesjeesd naar je werk en meteen in allerlei afspraken beland en bent voor het gemak even vergeten dat je zelf ook wat moet eten voor een beetje energie. Zo suf; je weet dondersgoed dat het belangrijk is goed voor jezelf te zorgen. Waarom doe je dat dan niet?, geef je jezelf op je kop.

R

Je man trekt de deur achter zich dicht en stapt op zijn racefiets. Even lekker bewegen en zijn hoofd leeg maken. En jij beseft dat je stiekem enorm jaloers bent. Dat wil jij ook! Maar er wacht nog een overvol aanrecht met vuile vaat, een berg was die nog moet worden gevouwen en een vriendin die moet worden teruggebeld. Je weet dat sporten goed voor je zou zijn, maar waarom lukt het je dan niet om daar prioriteit aan te geven en de boel gewoon even de boel te laten? Zo slap van jezelf!

R

Je hebt steeds meer last van allerlei vage klachten. Eczeem, obstipatie, moodswings, een uitblijvende menstruatie (o nee hè, toch niet al de overgang?). Daarnaast heb je langzaam steeds meer vet op je buik en heupen verzameld en krijg je dit er met geen mogelijkheid af. Als je in de spiegel kijkt, word je ongelukkig van wat je ziet. Waar is die stralende en energieke vrouw gebleven? Je zou het je man niet kwalijk kunnen nemen, dat hij de huidige jou ook niet zo’n geslaagde versie vindt. Temeer omdat je echt wel weet dat de bal bij jou ligt; jij zou beter voor jezelf kunnen zorgen.

R

Je hebt steeds vaker confrontaties met je man en kinderen. Ze leven hun eigen leven, laten alles rondslingeren wat maar los en vast zit en jij bent steeds opnieuw degene die alles aan het opruimen is en probeert het gezin in zijn geheel te laten functioneren. Je hebt het idee dat ze helemaal niet zien, wat je allemaal voor ze doet en dat maakt je woedend. Het geeft jouw een gevoel van disrespect en dat neem je de hele dag met je mee. En vervolgens voel je jezelf waardeloos dat je er zo’n punt van maakt en het niet gewoon van je af kan laten glijden.

Hoe zou het voor je zijn als?

Je oprecht uitkijkt naar een leuk feestje en er vol energie en zelfvertrouwen van kunt genieten? 

Goed voor jezelf zorgen gewoon onderdeel is van jouw dag, zonder dat je daar bewust bij stil hoeft te staan. 

Je jezelf die 2 uurtjes sporten per week enorm gunt. En dat je daar dan ook nog eens enorm naar uitkijkt en van geniet.

Je geen last meer hebt van allerlei lichamelijke en emotionele klachten. Als je weer gelukkig wordt van je spiegelbeeld en je je realiseert dat je man in zijn handjes mag knijpen met jou.

Je steeds makkelijker je schouders op kan halen over dingen die er niet écht toe doen en je energie niet meer verspilt aan ruzie maken en boos zijn.

Dat is mogelijk

Wanneer je bij mij het 12 weken 1-op-1 traject “Eindelijk écht zorgen voor jezelf” volgt.

 

 

Aan het eind van het traject….

Bruis jij weer van de energie. Als er een uitnodiging voor een feestje komt, dan reageer je oprecht enthousiast en kijk je er naar uit om met iedereen te kletsen en er een gezellige avond van te maken. Je bent zelfverzekerd, bent niet meer bezig je af te vragen of anderen je wel leuk genoeg vinden en daardoor ben jij weer die stralende en energieke vrouw!

Staat jouw ochtend niet meer alleen in het teken van rennen en sjezen, maar ontbijt jij gezellig samen met je kinderen. Je gunt jezelf, naast je kinderen, nu ook die energieke start van de dag en dat geeft je een enorm trots en dankbaar gevoel.

Kost het je geen enkele moeite meer om wekelijks sportmomenten voor jezelf in te plannen. Je merkt inmiddels dat je je er zoveel sterker en fitter door voelt en je geniet oprecht van deze tijd volledig voor jezelf.

Heb je geen last meer van al die lichamelijke en emotionele klachten. Je bent weer oprecht blij met jezelf en weet exact wat jij nodig hebt om je zo top te blijven voelen.

Maak jij je niet meer continu druk om allerlei kleine dingen en verpesten ze al helemaal niet meer je dag. Het lukt je steeds makkelijker je schouders op te halen en je staat weer positief in het leven. Je bent weer de echte, leuke versie van jezelf (en reken maar dat je man dat ook ziet!).

12 weken 1-op-1 traject “Eindelijk écht zorgen voor jezelf’’

INVESTERING

Jouw investering is € 499,- of 2 deelbetalingen van € 265,-

Daarvoor krijg je:

  • Uitgebreid intake gesprek (120 minuten, live of online)
  • Persoonlijk behandelplan met adviezen op het gebied van stress, voeding, beweging, ontspanning, slaap en suppletie
  • Wekelijks telefonisch contact waarin we bespreken hoe het met je gaat en we inzoomen op wat jij nodig hebt. Daarnaast bekijken we samen jouw bijgehouden voedingsdagboek en spreken we af wat je nog aan kunt passen (15-30 minuten)
  • Consult na 6 weken om voortgang te bespreken (30 minuten, live of online)
  • Eindevaluatie na 12 weken (30 minuten, live of online)

Anderen gingen jou voor…

Fijne, professionele coach, die mij inzichten heeft gegeven in onderwerpen als identiteit, kernwaardes en -kwaliteiten, familiebanden, persoonlijke waardes en passies. Met op alle onderwerpen praktische opdrachten, tips voor boeken en zaken om verder over na te denken. Verhelderend en verbanden leren inzien, wat een opgeruimder en lichter gevoel over het verleden geeft en duidelijkere richting aan heden geeft. Rustig, kalm en niet te zweverig. Absolute aanrader.

Iris – vrouw – 39 jaar

Ik heb de begeleiding van Ruth als heel erg prettig ervaren. Ik ben enorm gegroeid, het heeft me echt gegeven wat ik zocht en nodig had. Zelfs nog meer, want ik heb meer inzicht in mezelf gekregen, dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik ben meer mezelf: blij, vrolijk, fitter. Maar ook bewuster van wat ik voel, wil en nodig heb. Ik heb dit alleen maar kunnen bereiken door jouw begeleiding Ruth, ik ben ongelooflijk blij met jou!

Eva – vrouw – 37 jaar

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Ruth. Ze is rustig, heeft een open houding en een fijne warme uitstraling. Ik vertrouwde meteen op haar. Ik kon mijn verhaal goed kwijt, ze houdt contact, luistert gedegen en stelt voldoende controle vragen. Ze doet geen aannames en vult het verhaal niet aan, maar verliest niet de aandacht. Ze komt heel professioneel en ervaren over en kan onvoorbereid makkelijk schakelen tussen topics (boeken, docu’s die wellicht interessant zijn).

Mischa – vrouw – 44 jaar

Ik voelde me erg veilig en begrepen tijdens onze gesprekken. Ik kreeg het gevoel dat niets gek is en dat ik mijn gevoelens kwijt kon. Daarnaast voelde ik dat Ruth alle tijd voor me nam. Ruth is rustig, vraagt door en voelt goed aan. Door de gesprekken ben ik in oplossingen gaan denken en heb ik stappen kunnen zetten. De gesprekken hebben me goed geholpen!

Michelle – vrouw – 39 jaar

Ik voelde me begrepen en op mijn gemak. De sfeer was goed. Door goede vragen kreeg ik dingen op een rijtje en dat was fijn. Het gaf mij richting, waardoor ik zelf kleine stapjes kon gaan zetten.

Gaby – vrouw – 47 jaar

1-op-1 traject “Adempauze”

Veel gestelde vragen

Kan ik het traject vergoed krijgen?
  • Dat is afhankelijk van je verzekering. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT-vergoedbaar als vergoedbare CAT therapeut. Daarmee vergoeden sommige zorgverzekeraars counseling (prestatiecode 24506) en coaching (prestatiecode 24505) vanuit een aanvullend pakket. Informeer hier naar bij jouw verzekering.

 

* Counseling – prestatiecode 24506. Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: -het oplossen of hanteren van problemen, – het vinden van antwoorden op vragen – het benutten van ongebruikte mogelijkheden – het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

** Coaching – prestatiecode 24505. Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen. Indien er sprake is van kindercoaching behandelt de therapeut in kwestie ook kinderen door deze te coachen.

Pin It on Pinterest