Groei Door Zien

“Word weer die stralende en energieke vrouw!”

Herken je dit?

R

Je vriendin is van plan een groot verjaardagsfeest te gaan geven en polst je wanneer je kan. Want natuurlijk moet jij er ook bij zijn. Je reageert quasi enthousiast, maar het zweet breekt je uit. Eigenlijk heb je daar helemaal geen energie voor. Een beetje vrolijk en gezellig doen, terwijl je je op dit moment helemaal niet zo voelt. En dan moet je natuurlijk ook nog een beetje leuk voor de dag komen, anders pas je niet in het plaatje. Masker op en gaan, want als ze de ‘real you’ zien, dan rennen ze gillend weg. Kan je ze ook niet echt kwalijk nemen….

R

Je betrapt jezelf erop dat het alweer bijna lunchtijd is en dat je nog helemaal niets hebt gegeten. De kinderen hebben een gezond ontbijt achter hun kiezen en zijn op tijd op school afgeleverd. Jij bent doorgesjeesd naar je werk en meteen in allerlei afspraken beland en bent voor het gemak even vergeten dat je zelf ook wat moet eten voor een beetje energie. Zo suf; je weet dondersgoed dat het belangrijk is goed voor jezelf te zorgen. Waarom doe je dat dan niet?, geef je jezelf op je kop.

R

Je man trekt de deur achter zich dicht en stapt op zijn racefiets. Even lekker bewegen en zijn hoofd leeg maken. En jij beseft dat je stiekem enorm jaloers bent. Dat wil jij ook! Maar er wacht nog een overvol aanrecht met vuile vaat, een berg was die nog moet worden gevouwen en een vriendin die moet worden teruggebeld. Je weet dat sporten goed voor je zou zijn, maar waarom lukt het je dan niet om daar prioriteit aan te geven en de boel gewoon even de boel te laten? Zo slap van jezelf!

R

Je hebt steeds meer last van allerlei vage klachten. Eczeem, obstipatie, moodswings, een uitblijvende menstruatie (o nee hè, toch niet al de overgang?). Daarnaast heb je langzaam steeds meer vet op je buik en heupen verzameld en krijg je dit er met geen mogelijkheid af. Als je in de spiegel kijkt, word je ongelukkig van wat je ziet. Waar is die stralende en energieke vrouw gebleven? Je zou het je man niet kwalijk kunnen nemen, dat hij de huidige jou ook niet zo’n geslaagde versie vindt. Temeer omdat je echt wel weet dat de bal bij jou ligt; jij zou beter voor jezelf kunnen zorgen.

R

Je hebt steeds vaker confrontaties met je man en kinderen. Ze leven hun eigen leven, laten alles rondslingeren wat maar los en vast zit en jij bent steeds opnieuw degene die alles aan het opruimen is en probeert het gezin in zijn geheel te laten functioneren. Je hebt het idee dat ze helemaal niet zien, wat je allemaal voor ze doet en dat maakt je woedend. Het geeft jouw een gevoel van disrespect en dat neem je de hele dag met je mee. En vervolgens voel je jezelf waardeloos dat je er zo’n punt van maakt en het niet gewoon van je af kan laten glijden.

Hoe zou het voor je zijn als?

Je oprecht uitkijkt naar een leuk feestje en er vol energie en zelfvertrouwen van kunt genieten? 

Goed voor jezelf zorgen gewoon onderdeel is van jouw dag, zonder dat je daar bewust bij stil hoeft te staan. 

Je jezelf die 2 uurtjes sporten per week enorm gunt. En dat je daar dan ook nog eens enorm naar uitkijkt en van geniet.

Je geen last meer hebt van allerlei lichamelijke en emotionele klachten. Als je weer gelukkig wordt van je spiegelbeeld en je je realiseert dat je man in zijn handjes mag knijpen met jou.

Je steeds makkelijker je schouders op kan halen over dingen die er niet écht toe doen en je energie niet meer verspilt aan ruzie maken en boos zijn.

Dat is mogelijk

Wanneer je bij mij het 12 weken 1-op-1 traject “Eindelijk écht zorgen voor jezelf” volgt.

 

 

Aan het eind van het traject….

Bruis jij weer van de energie. Als er een uitnodiging voor een feestje komt, dan reageer je oprecht enthousiast en kijk je er naar uit om met iedereen te kletsen en er een gezellige avond van te maken. Je bent zelfverzekerd, bent niet meer bezig je af te vragen of anderen je wel leuk genoeg vinden en daardoor ben jij weer die stralende en energieke vrouw!

Staat jouw ochtend niet meer alleen in het teken van rennen en sjezen, maar ontbijt jij gezellig samen met je kinderen. Je gunt jezelf, naast je kinderen, nu ook die energieke start van de dag en dat geeft je een enorm trots en dankbaar gevoel.

Kost het je geen enkele moeite meer om wekelijks sportmomenten voor jezelf in te plannen. Je merkt inmiddels dat je je er zoveel sterker en fitter door voelt en je geniet oprecht van deze tijd volledig voor jezelf.

Heb je geen last meer van al die lichamelijke en emotionele klachten. Je bent weer oprecht blij met jezelf en weet exact wat jij nodig hebt om je zo top te blijven voelen.

Maak jij je niet meer continu druk om allerlei kleine dingen en verpesten ze al helemaal niet meer je dag. Het lukt je steeds makkelijker je schouders op te halen en je staat weer positief in het leven. Je bent weer de echte, leuke versie van jezelf (en reken maar dat je man dat ook ziet!).

12 weken 1-op-1 traject “Eindelijk écht zorgen voor jezelf’’

INVESTERING

Jouw investering is € 699,- of 2 deelbetalingen van € 369,-

Daarvoor krijg je:

  • Uitgebreid intake gesprek (120 minuten, live of online)
  • Persoonlijk behandelplan met adviezen op het gebied van stress, voeding, beweging, ontspanning, slaap en suppletie
  • Wekelijks telefonisch contact waarin we bespreken hoe het met je gaat en we inzoomen op wat jij nodig hebt. Daarnaast bekijken we samen jouw bijgehouden voedingsdagboek en spreken we af wat je nog aan kunt passen (15-30 minuten)
  • Consult na 6 weken om voortgang te bespreken (30 minuten, live of online)
  • Eindevaluatie na 12 weken (30 minuten, live of online)

Anderen gingen jou voor…

Ik ben me veel bewuster van mijn patroon van gezond voedsel (of ontbreken ervan), zorg voor mijn lijf en geest. Ook al lukt het niet altijd, weten wat bepaalde voeding doet met mijn lijf en dus ook met mijn gemoed en energie en gezondheid is echt plus!

De importantie van selfcare is ook echt gestegen op mijn eigen prioriteiten lijst dankzij jouw coaching.

Na 12 weken voel ik me energieker, fysiek sterker en weerbaarder tegen ziektes, mijn huid is rustiger, mijn hormonen veel gebalanceerder en mijn selfcare is nu prio als moeder en vrouw in het dagelijkse leven. Bedankt!

Vrouw – 37 jaar

Ik heb de begeleiding van Ruth als heel erg prettig ervaren. Ik ben enorm gegroeid, het heeft me echt gegeven wat ik zocht en nodig had. Zelfs nog meer, want ik heb meer inzicht in mezelf gekregen, dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik ben meer mezelf: blij, vrolijk, fitter. Maar ook bewuster van wat ik voel, wil en nodig heb. Ik heb dit alleen maar kunnen bereiken door jouw begeleiding Ruth, ik ben ongelooflijk blij met jou!

Eva – 37 jaar

Ruth zorgt ervoor dat ik mij volledig op mijn gemak voel. Zij laat mij in mijn waarde en begrijpt wat ik bedoel. Ze zorgde ervoor dat ik mijn verhaal goed kwijt kon door goed door te vragen en de vinger op de zere plek te leggen

Dankzij het traject bij Ruth sta ik sterker in mijn schoenen, kan ik beter met mijn gevoelens omgaan en voel ik me fitter. 

Ruth, je bent een fijn persoon, eindelijk iemand die snapte wat ik voelde en waarom ik me zo rot kon voelen. Je hebt de hormoonheks in mij weten te temmen en daar ben ik, maar ook zeker mijn gezin, je zeer dankbaar voor!

Marjolein – 45 jaar

Ik heb Ruth ervaren als een energieke vrouw die spreekt vanuit ervaring en haar expertise up to date houdt. Ze neemt je enthousiast mee in een nieuwe voedingsstijl, zonder je te betuttelen.

Ruth laat je zelf (na)denken over de stappen die je wilt nemen, zodat ze nog meer vanuit je eigen motivatie komen in plaats van dat ze het gevoel geven te worden opgelegd. Het heeft mij enorm geholpen om uit de weerstand te blijven. Een nieuw voedingspatroon vraagt wel wat aanpassingen in je leven en druk opvoeren zou bij mij averechts hebben gewerkt.

Onze wekelijkse contactmomenten waren heel prettig voor het fine tunen van wat ik doe en het bevestigen dat ik op de goede weg ben. Ruth kijkt niet alleen naar de feitelijke resultaten, maar heeft ook de gevoeligheid (empathisch vermogen) om te voelen dat er in mijn energie ook veel aan het veranderen was. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en stond open voor eigen suggesties.

Ik heb na  3 maanden mooie nieuwe inzichten gekregen. Ondanks dat ik nu af en toe de touwtjes wat meer laat vieren heeft het mij geholpen meer inzicht te krijgen in wat voeding met je kan doen in positieve en negatieve zin en heb ik nu de kennis en tools om daar altijd op terug te pakken. Dankjewel!!

Yanka – 45 jaar

Ruth heeft mij enorm geholpen bij het begrijpen van voeding en de werking ervan. Zo heeft ze mij in ons eerste gesprek al direct een aantal mooie eye openers gegeven over mijn toenmalige eetroutine.

Tijdens onze gesprekken zorgde ze ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en kon ik mijn verhaal goed bij haar kwijt. Dat ging breder dan alleen mijn voedingspatroon, ook over mijn stresslevel van de week bijvoorbeeld.

Mijn doelstelling bij binnenkomst was vooral gefocust op een beter begrip van de invloed van voeding e.d. op mijn huid. Al snel had ik door wat een gezonder voedingspatroon met mijn energie level deed. Bijvoorbeeld dat ik na mijn lunch pauze geen enorme inkakker had op kantoor of dat ik in de ochtend geen koffie meer nodig had om wakker te worden.

Nu ben ik vooral heel dankbaar dat ik het grotere plaatje kan schetsen voor mezelf en bewust keuzes kan maken. 

Vrouw – 24 jaar

Het traject heeft me veel meer gebracht dan ik zocht. Ik kwam voor mijn hormoonhuishouding, maar ik kreeg zoveel meer dan dat. Los van de mooie inzichten in welke voeding(sstoffen) goed voor mijn lijf zijn, ook de inzichten over wat de effecten van de verkeerde zijn. Reflecties die zorgden dat ik eindelijk begreep welke puzzelstukjes ontbraken op dagen dat het mij niet goed lukte om voor mijzelf te zorgen.

Het heeft mij 2 hele grote dingen gebracht: in zachtheid naar mijzelf leren kijken én ik voel mijn lijf weer. Ik voel wat het doet wanneer ik er goed voor zorg, maar ook direct wat het doet wanneer ik er niet goed voor zorg. Het 12 weken traject bij jou heeft mij meer inzichten en progressie gebracht dan 25 jaar diëten, afvaltrajecten, sporttrajecten en GLI bij elkaar!

Anouk – 42 jaar

Toen ik het 12 weken traject bij Ruth startte was mijn belangrijkste klacht rusteloosheid. Daarnaast had ik continu last van een opgeblazen buik, een heel wisselende menstruatiecyclus, was ik super emotioneel en had ik het gevoel dat ik de controle over alle levensgebieden kwijt was. Ik vond het enorm moeilijk om mezelf op 1 te zetten en was het vertrouwen in mijn lichaam volledig kwijt.

Na 12 weken voel ik veel meer rust. Het lukt me steeds vaker om momenten voor mezelf te plannen en dan ook echt ‘in het moment te zijn’ en te vertragen. Ik heb geen last meer van een opgeblazen buik en mijn menstruatiecyclus is veel gelijkmatiger en minder heftig. Ik heb veel minder last van stemmingswisselingen. Het lukt me steeds makkelijker mijn gevoel uit te spreken en meer in contact te zijn met mijzelf en wat ik nodig heb. Ik heb veel meer energie en mijn omgeving geeft me terug dat ik veranderd ben. Ze geven me complimenten omdat ik minder opgejaagd ben en er zo goed uit zie.

Aan mij nu om de aanpassingen die ik heb doorgevoerd vol te houden en verder uit te bouwen. Om zo mijn rust en energie te behouden! Dank je wel Ruth!

Marjolein – 38 jaar

1-op-1 traject “Adempauze”

Veel gestelde vragen

Kan ik het traject vergoed krijgen?
  • Dat is afhankelijk van je verzekering. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT-vergoedbaar als vergoedbare CAT therapeut. Daarmee vergoeden sommige zorgverzekeraars counseling (prestatiecode 24506) en coaching (prestatiecode 24505) vanuit een aanvullend pakket. Informeer hier naar bij jouw verzekering.

 

* Counseling – prestatiecode 24506. Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: -het oplossen of hanteren van problemen, – het vinden van antwoorden op vragen – het benutten van ongebruikte mogelijkheden – het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

** Coaching – prestatiecode 24505. Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen. Indien er sprake is van kindercoaching behandelt de therapeut in kwestie ook kinderen door deze te coachen.

Pin It on Pinterest